Judo tijdens Corona

Het is eenieder zeker niet ontgaan dat de regels omtrent Corona weer zijn aangescherpt. Om het beoefenen van onze geliefde Judosport mogelijk te maken hanteren wij de volgende regels:

  • voor iedereen geldt: gezond verstand gebruiken;
  • Blijf thuis als jij of één van je huisgenoten Corona symptomen heeft;
  • Was je handen grondig met water en zeep voordat je naar de trainingen komt;
  • Zorg voor goede hygiëne en train in schone kleren.
  • Judoka’s van 19 en ouder dienen een geldige QR te kunnen tonen;

Alle bezoekers (judoka’s, ouders en verzorgers) dienen een geldige QR-code te tonen bij het betreden van de sporthal. Om risico’s van onderlinge besmetting zo gering mogelijk te houden en de additionele belasting van de trainers door de verplichte controles te voorkomen is besloten om de begeleiders van de sporters vriendelijk te verzoeken hun sporters bij de deur van sporthal af te zetten en weer op te halen. Wij zien erop toe dat de sporters professioneel worden opgevangen. We begrijpen dat dit enige overlast en teleurstelling veroorzaakt maar we rekenen op ieders begrip.