Opgelegde pauze


Beste judoka’s, ouders en verzorgers, 

In de judosport vecht je door tot de scheidsrechter je stevig aanmaant dat je de strijd kunt staken omdat het zakje reeds gegooid is. Het is dan ook een grote teleurstelling dat het zakje vroegtijdig de tatami heeft gevonden. We hadden nu juist zoveel zin om onze plannen voor dit seizoen uit te voeren..

Op grond van de huidige regelgeving zijn we genoodzaakt om ALLE trainingen en toernooien per direct af te gelasten. Kort gezegd worden tot in ieder geval 19 december geen judotrainingen gegeven. 

Via de email, whatsapp groep, facebook en website houden we iedereen op de hoogte over de situatie rondom de judoclub. Daarnaast staan bestuur en trainers natuurlijk te allen tijde voor informatie voor u klaar.

We betreuren het zeer deze boodschap te moeten verspreiden en wensen iedereen veel geluk en gezondheid toe in deze lastige tijd.

Trainers en Bestuur van To-Zai